POZIV ZA PRIJAVE NA MEDNARODNO USPOSABLJANJE ZA MLADE O FINANČNI PISMENOSTI V OKVIRU PROJEKTA E+ FINLIT V MARCU 2022, NA POLJSKEM

V okviru Erasmus+ Mladi v akciji projekta Finančna pismenost za hitrejšo finančno neodvisnost (FinLit) je razpisanih 8 prostih mest za državljane Republike Slovenije, stare med 18 in 24 let.
MIITR Maribor soorganizira mednarodno usposabljanje mladih za preizkušanje spletne platforme in testne različice e-tečaja ter didaktičnih gradiv za pridobivanje novih znanj in kompetenc na področju finančne pismenosti. Potekalo bo med 28. februarjem in 4. marcem 2022 v Wisli na Poljskem.
Usposabljanje bo potekalo 5 dni s spremljevalnim programom in družabnimi aktivnostmi. Koordinatorska organizacija MKC Maribor bo v soorganizaciji z Mednarodnim inštitutom za implementacijo trajnostnega razvoja Maribor zagotovila večinsko kritje stroškov, nastalih s potovanjem in nastanitvijo v času usposabljanja mladih udeležencev iz Slovenije, poskrbela bo tudi za odgovorno spremljevalno osebo.
Kandidati bodo ob koncu usposabljanja prejeli potrdilo o udeležbi in Youthpass certifikate.