Kaj je novega v projektu ECO-CIRCLE?

Partnerji smo se zelo trudili in vam z veseljem sporočamo, da je bil 1. februarja 2023 zaključen prvi rezultat projekta: Okvir kompetenc Eco-Circle za socialno podjetništvo skozi krožno gospodarstvo, inovativno poročilo in okvir z informacijami o socialnem podjetništvu in krožnem gospodarstvu v 6 partnerskih državah ter okvir 7 ključnih kompetenc za pridobitev statusa ECO gonilec sprememb.

Kaj sledi?

Zdaj, ko je bil uveden Okvir kompetenc Eco-Circle, so partnerji zelo navdušeni nad nadaljevanjem dela na drugem projektnem rezultatu. V nadaljevanju projekta bodo mladi, ki se želijo vključiti v socialno podjetništvo, in mladinski delavci, ki želijo pomagati pri tem prehodu, pripravili zanimiv in inovativen spletni tečaj, v katerem bodo kompetence in znanje, pridobljene iz okvira, uporabili v praktičnem in zabavnem e-učenju. Svetu bi radi pokazali, da sprememba ni vedno tako težka, kot se zdi!

Če želite izvedeti več o krožnem gospodarstvu in socialnem podjetništvu, nam sledite na Facebooku: https://www.facebook.com/EcoCircleproject/