Projektni partnerji so intenzivno sodelovali v zadnjem obdobju izvajanja projekta! 29. in 30. maja so partnerji v španskem mestu Jávea organizirali zaključno transnacionalno projektno srečanje, na katerem so razpravljali o zadnjih korakih projekta in naslednjih ukrepih za spodbujanje in zagotavljanje dolgoročnega učinka projekta po koncu obdobja izvajanja aktivnosti. Z izobraževalnimi vsebinami, kot je AIDA e-knjižica, ter pomembnim učinkom kampanje ozaveščanja, bo projekt trajal še dolgo po zaključku izvajanja.

29. maja so projektni partnerji organizirali tudi spletno delavnico projekta, na kateri so se zbrali vsi partnerji. Izvedli so vključujočo delavnico o digitalnem minimalizmu in o tem, kako AIDA deluje pri promociji digitalne trajnosti in minimalizma za širše občinstvo, vključno z vplivom na mlade in prizadevanji projekta za vključitev vseh ciljnih skupin. S spletno delavnico je partnerstvu uspelo doseči več kot 30 udeležencev iz Slovenije, Španije in celotne Evrope, s čimer je doseglo udeležence različnih ključnih ciljnih skupin ter zagotovilo, da je projekt z razvitimi odličnimi izobraževalnimi vsebinami povečal ozaveščenost in interakcijo med njimi.

Ob zaključku projekta partnerstvo razmišlja o vplivu, ki ga je imel projekt AIDA ne le na ciljne skupine, temveč tudi na projektne partnerje same. Z zelo pozitivnim pogledom na prihodnost vsebine in sporočila projekta ter z navdušenjem pričakuje, kaj bo sledilo!

www.aidaeuproject.com

Zahvaljujemo se vam za pozornost in ostanite z nami za več novic o projektu AIDA.