Poziv za prijave na mednarodno usposabljanje za mlade v okviru TRAIN-CE-FOOD projekta, financiranega s strani evropske komisije v juliju 2021

V okviru projekta TRAIN-CE-FOOD je MIITR razpisal 3 prosta mesta za usposabljanje mladih med 18 in 24 let, državljanov Republike Slovenije.
MIITR Maribor v soorganizaciji z ostalimi TRAIN-CE-FOOD partnerji pripravlja mednarodno usposabljanje za mlade, ki želijo pridobiti znanja s področja zadružništva, podjetništva in krožnega gospodarstva v povezavi s prehranskim sektorjem. Usposabljanje bo izvedeno v začetku julija 2021 v Osijeku, Hrvaška. Udeleženci bodo vključeni v preizkušanje testne različice interaktivnega e-tečaja ter učnih gradiv, pripravljenih v okviru projekta TRAIN-CE-FOOD. Usposabljanje bo trajalo 5 dni s spremljevalnim programom in družabnimi aktivnostmi. MIITR bo skupaj s partnerskimi organizacijami zagotovil večinsko kritje stroškov, nastalih s potovanjem in nastanitvijo udeležencev v času usposabljanja, poskrbel za odgovorno spremljevalno osebo ter zavarovanje. Kandidati bodo ob koncu usposabljanja prejeli tudi Youthpass certifikate.